Velkommen til hindrumskilag.no

Velkommen til hindrumskilag.no

Hindrum Skilag logo

Velkommen til Hindrum Skilag sine hjemmesider! Hindrum Skilag er et aktivt idrettslag på Seter og Hindrum, midt i Leksvik kommune på Fosen. Vi ønsker å legge til rette for idrett både sommer og vinter for bygdene våre og medlemmene våre. Hindrum Skilag har flere faste arrangementer hvert år for både store og små sambygdinger og for folk utenfra. F.eks arrangerer vi Kjerringklumprennet, Borgendilten, Kjerkmarsjen og julemarked og mye mer hvert år. Les mer om dette på siden Arrangementer.

Hindrum Skilag leier ut Revelltun, et forsamlingshus som ligger på Seter, bare 10 km fra Vanvikan og 20 km fra Leksvik. Her har vi også et treningsrom i kjelleren for styrketrening med apparater, frivekter, spinningsykkel og løpemølle. Les mer om leie av Revelltun, eller om treningsrommet.

Se deg rundt på våre sider, og legg igjen en kommentar hvis du lurer på noe!

På forsiden vil vi legge ut nyheter som angår oss. Velkommen til oss!

Legg igjen en kommentar