Borgendilten 2015

Borgendilten 2015

Takk til alle 108 store og små som var med å gikk Borgendilten i dag. Den ble arrangert for 32. gang på rad, og antall besøkende har variert fra år til år men har alltid holdt seg over 100 personer de siste årene.

Én person har gått Borgendilten samtlige (32) år og troner på toppen av «adelslisten»; Ulrik Enoksen. Ellers er Kjell Enoksen, Gerd Hindrum og Anne Marie Sæthertrø med å kjemper om pallplassene. Nedenfor finner du noen oversikter over deltakelser per år, adelslisten og du kan finne din egen deltakelse i den detaljerte oversikten. Velkommen igjen neste år til en hyggelig Borgendilt.

Borgendilten-Deltakelser per år

Borgendilten-Adelsliste etter 2014

Borgendilten-Deltakelser pr år etter 2014

Borgendilten-Deltakelser per person etter 2014

Borgendilten_2015_01 Borgendilten_2015_02

Legg igjen en kommentar