Kjøp treningsklær fra Hindrum Skilag

Kjøp treningsklær fra Hindrum Skilag

HindrumSkilag-Treningsklær-Lappe-small

Endelig selger vi Hindrum Skilags egne treningsklær! Vi har kvalitetsklær fra Trimtex med egen påtrykt logo og farger som hører skilaget til. Og strekmannen fra logoen vår har hoppet ned på låret. Vi gleder oss til å selge treningsklærne for både store og små på Revelltun.

Kom for å prøve og bestille på Revelltun søndag 1. nov kl 17-19 eller onsdag 4. nov 17-19. Håper mange benytter seg av denne anledningen til å kjøpe gode klær til seg selv og familien, eller å bruke som julegave til familie eller kjente.

Vi har fått en god pris på kjøp av hel treningsdress, med eller uten fór. Da får du også med en lue på kjøpet. kr. 999,- for barn og kr. 1399,- for voksen! Se prisliste og bilder på denne siden

Legg igjen en kommentar